duminică, 9 martie 2008

Primăvara se numără bobocii...

sau era cu toamna... chiar nu mai ştiu.
Ideea e că primăvara soarele se joacă-n mâna ta, vine vine primăvara etc. etc. etc. Ideea e că se întâmplă o treabă tare faină săptămâna 10-15 Martie. Se cheamă Primăvara Poeţilor şi e organizată şi în Suceava la iniţiativa unor tineri ce se mai strâng din când în când sub numele de Turnătorii în cadrul cenaclului literar cu acelaşi nume.
turnatorii.wordpress.com îi site-ul oficial pt că vb unui mare om de cultură suceveană o cam venit timpul, fraţilor, să ne internetizăm.
O webizare plăcută în continuare, cu hugu' de rigoare ataşat, vă pupă

Piţi d'Servici(u)


7 comentarii:

$%& spunea...

*Nota: BHS nu incurajeaza nici un fel de activitate(oricare ar fi natura ei) si nici nu sustine reclama(pentru orice cauza, oricat de importanta, nobila sau productiva). Acest articol nu are aprobarea BHS si BHS nu isi asuma raspunderea pentru daunele morale pe care le cauzeaza articolul sus mentionat. Pentru orice plangeri(penale, spam sau de alta natura) adresati-va persoanei in cauza, prin orice mijloc de comunicare credeti de cuviinta. Blogul BHS nu isi cere in nici un fel scuze daca mesajul, cenaclul sau evenimentul cuprinse in articolul de mai sus va duc la degradare morala, la un stil de viata decadent, sau la consumul de junk food. Administratia BHS considera ca orice persoana in deplinatatea facultatilor mintale ar parasi spatiul blogului inca de la incarcarea paginii de start, prin urmare orice probleme aveti din cauza articolelor, nu este vina noastra. Altfel spus: aveati o pasarica din start-noi i-am dat drumul din colivie.

Psycho spunea...

NU ERA RECLAME!!!

Psycho spunea...

ERA TELECTUALITĂŢI :->

$%& spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
$%& spunea...

RECLÁMĂ, reclame, s.f. 1. Activitate prin care se urmăreşte, pe calea publicităţii (prin tipărituri, radio, televiziune, cinematograf etc.), suscitarea câştigarea interesului public asupra anumitor mărfuri, a unor cărţi, a unui spectacol, a folosirii unor servicii etc. ♦ Răspândire de informaţii elogioase (despre cineva sau ceva), cu scopul de a-i crea renume sau popularitate. 2. Articol (dintr-o publicaţie), afiş, placardă, panou, prospect etc. prin care se face reclamă (1). – Din fr. réclame, germ. Reklame.

Ralu spunea...

si mie tot reclama mi se pare :P dar cum BHS inseamna sa poti scrie ce vrei aici... nah :D

$%& spunea...

Si din cauza ca BHS sustine principiul exprimarii libere, permite existenta articolului. Cu alte cuvinte, we have high enough self-esteem to allow you to continue, without censorship, even if we might think you're lame.