sâmbătă, 22 septembrie 2007

Apus de mahmur

21 septembrie orele 20:00

O seara placuta de vineri, ne intalnim, cautam chef sau show sau betzivaneala. Dupa indelungi cautari observam cum toate barurile sunt inchise. Poate ni se parea ..... eu bausem deja cu bufu pana sa intram in frenezia crashmingului. Intr-un final ajungem in OK. Il iau pe raz, facem cheta si luam 26 de beri, Ciuc si Bergenbier ..... sa inceapa actiunea alcool pentru ficatu meu :)) dupa circa 2-3 ore ne gandim sa plecam. Aceste ore au trecut cu bine, dar cu mici incidente, printre care cea mai nasoala a fost sa sparg o bere in baie. Cu greu ne ridicam de la masa si simtim cum centrul de greutate ni se lasa in picioare, senzatie foarte nasoala. Plecam spre casa....

Nu mai am tigari ...... facem cheta ........ dati bani .......... vreau tigari ........... strang de un pachet de Assos ......... super. Oprim in scara la bufu, ne gandim sa luam o paine de la cuptoru' de aur; e inchis ........ nicio problema sarim gardu' de langa biserica, ajungem acolo si gasim ditamai camionu plin de colaci, dar singura problema era fraieru ala care le scotea din masina ...... Pula, hai inapoi n-avem ce face.

Mai sedem cateva minute apoi ne pornim spre casa. Cu greu, pe 4 carari, cu mersu' clatinat si cu mintea tulbure ajung acasa. Infing cheia in yala ca un cutit incins in unt si-o deschid. Evident maica-mea se trezeste :))) Pajtele matii de betzivan alea alea ........ ma culc.

22 septembrie dimineata in jurul orei 11:05

Trezirea, imi simt capul de doua ori mai mare si mahmureala ma cuprinde in farmecele ei .... nu nimeresc buda cand ma pis, totu-i pizdetz. Echilibrul corpului sufera, un picior imi ramane in spate si aproape cad pe jos ...... dar nu cad :) In fine ajung in bucatarie si mananc pana ma simt plin, abia poi constat cu uimire ca nu-i nimeni acasa. Ma bucur ca nu-i nimeni sa rada de mahmureala mea ........ aprind televizoru', nimic de vazut. Revin la calc si ma ia cu cacare de la mahmureala de bere ...... imbratisez buda intr-o eliberare de demoni de aproximativ jumate de ora. Nu borasc ca majoritatea, n-am mai borat de mult in schimb ma cac profund. Observ o revista de sudoku o iau si incep sa rezolv, nu-mi iese. revin in bucatarie beau o cafea, trag o tigara si ma apuc de creat acest blog nenorocit. Capu' continua sa mi se invarta, motiv pentru care sunt lipsit de idei si inchei acest blog ....... Va salut

Un comentariu:

T spunea...

"Nu mai am tigari ...... facem cheta ........ dati bani .......... vreau tigari ........... strang de un pachet de Assos ......... super"
Unde e pacman cand ai nevoie de el?